Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vučić opet poklopio svog ministra: “Čekaj, čekaj, Danilo i ja nismo dva već dvojica”

Preuzmite sliku

Ministar Tomislav Momirović, poznatiji kao Toma Mona ponovo je briljirao sa svojim snimcima, a ovoga puta u tome su mu pomogli predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo. Njih trojica su se uputili u Kosjerić na proslavu odlaska u vojsku sina vlasnika Informera, Dragana Vučićevića.

Toma Mona je na samom početku svog obraćanja javnosti rekao da je ponosan na svoje ime Toma, a još ponosniji na ovo Mona. Zajedno sa Aleksandrom Vučićem i njegovim sinom, Danilom, uputio se u Kosjerić, kako bi čestitao odlazak u vojsku sinu Dragana Vučićevića.

Krenuli smo da Vučkovom sinu čestitamo odlazak u vojsku u Kosjeriću. Stali smo da obiđemo radove u Valjevu, a tu sam sa dva velikana, ako mogu da ih prikažem“, rekao je Mona, a tradicionalno i u duhu SNS dijaloga prekinuo ga je lično stariji Vučić.

“Čekaj, čekaj, polako. Ne znam o kome govoriš, ali ako govoriš o Danilu i meni, mi smo dvojica, a ne dva, to je prvo. Drugo da ne pomisle ljudi, ne idemo Danilu na ispraćaj u vojsku, možda će jednog dana ali sada ne. Da ne pomisle ljudi, kao što su za svadbu izmišljali, nego idemo kod Vučka, Vučićevića, šalje sina u vojsku”, rekao je Vučić i nakon toga dozvolio Tomi Moni da završi svoje izlaganje.

Fotografijama sa putovanja pohvalio se i predsjednik Srbije, koji je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio sa kim je krenuo na put, te spomenuo da je kod Valjeva pravio pauzu gdje mu je kolače donijela jedna vrijedna domaćica.

  • “Prste da poližeš, ali bukvalno. Sa mojim Danilom, Momirovićem, Drobnjakom, Antićem, pošao sam prema Kosjeriću, da Vukašinu Vučićeviću poželimo srećan odlazak u srpsku vojsku, ali smo prije toga svratili da vidimo kako teku radovi na trasi Lajkovac – Valjevo. Dok smo stajali, tih nekoliko minuta, i gledali kako ljudi vrijedno rade, divna žena Slađana Milinković koja živi neposredno uz brzu saobraćajnicu donijela nam je fantastične kolače. Vrući, ukusni, da ne možete da odbijete. Hvala joj i hvala svima koji vjeruju u uspjeh Srbije.”

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,