Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vozač u automobilu slovenskih tablica preticao na autocesti zaustavnom trakom

Preuzmite sliku

Vozač je autocestom kod Karlovca vozio prebrzo te preticao vozila zaustavnom trakom, pokazuje video zabilježen  iz automobila kojeg je pretekao.

“Vidio sam ga u retrovizoru i šokirao se”, kazao je vozač koji je snimao.

Vozač se vozio sumanuto u automobilu slovenskih tablica po zaustavnoj traci na autocesti Rijeka-Zagreb u subotu popodne. Preticao  je automobile zaustavnom trakom pri velikoj brzini.

“Vidio sam ga u retrovizoru kako ‘piči’ prema nama, vozio se tako sigurno 300-400 metara. Odjednom je izašao ispred mene i samo nastavio dalje”

Dash kamera snimila je neopreznog vozača iz Slovenije koji je zaobilazio aute na zaustavnoj traci.  Video je nastala negdje oko Karlovca malo prije 12 sati.  Vozač u bijelom autu je pri velikoj brzini vozio zaustavnom, a zatim izletio ispred auta i nastavio dalje.  Policiju  je potvrdila za 24sata.hr da nisu zaprimili dojavu te vozač nije ulovljen nigdje na njihovom području.

Svi smo vozili nekih 100 km/h, a on je išao preko 130 km/h i samo pičio. Vozio je sumanuto, kada je izletio ispred mene moglo se nešto dogoditi da sam ja išao možda skretati u drugu traku”, dodao je vozač koji je snimio.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje