Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vatrogasci iz mora kod Rovinja spasili iznemoglu 26-godišnju djevojku

Preuzmite sliku

Kad su zaprimili paničan poziv u pomoć, na uzburkano more u isti tren su poslali četiri vatrogasca u specijalnom gumenjaku. Iznemoglu djevojku pronašli su iscrpljenu kako se drži za konopce

Visoki valovi, jako jugo i morske struje, umalo su koštali života djevojku (26) iz Austrije, koja se u srijedu oko podneva odlučila okupati u moru starogradske jezgre Rovinja.

  • Kako saznaje 24sata.hr od zapovjednika JVP Rovinja Eviliana Gašpića, kad su zaprimili paničan poziv u pomoć, na uzburkano more u isti tren su poslali četiri vatrogasca u specijalnom gumenjaku, te su iznemoglu djevojku pronašli iscrpljenu kako se drži za konopce koji odvajaju kupalište od otvorenog mora, oko 100 metara od kopna.

    Nakon nekoliko pokušaja približavanja i ukrcaja u plovilo, ženu su prebacili na kopno gdje su ih dočekali pripadnici Hitne pomoći.

  • Iscrpljena i nagutana morske vode, isti je tren prebačena na hitni prijem Opće bolnice Pula, a kako se saznaje od ravnateljice zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Istarske županije Gordane Bilić Antić, ženu će tokom dana otpustiti na kućnu njegu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,