Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Uhvatili pljačkaša iz Slavonije, nije poznato je li pištolj pravi

Preuzmite sliku

Razbojnik koji je upao s pištoljem u trgovinu kraj Slavonskog Broda mlađe je dobi.

Prijeti mu zatvor od tri do 12 godina. Još nije poznato je li pištolj bio pravi. Policija u Slavonskom Brodu jutros je oko 10.30 sati privela muškarca za kojeg sumnja da je jučer navečer uz prijetnju pištoljem pokušao opljačkati trgovinu u Bukovlju kraj Slavonskog Broda.

Muškarac s maskom preko lica i oružjem u ruci od zaposlenice je zatražio novac, ali kako je prodavačica odbila pljačkašev zahtjev, on se udaljio van iz trgovine u nepoznatom smjeru. Policija je vrlo brzo pronašla pljaškaša.

Kako su istražne radnje u vezi toga događaja u toku, neslužbeno je da počinitelj mlađe dobi te da je prijetio pištoljem, ali policija još ne može potvrditi je li bio pravi.

,,Držala je svoju stranu. Nije htjela popustiti. Potresena je nakon svega što se dogodilo. Odmah je nazvala policiju i čekala da dođu. Nisam mogao vjerovati da mu se tako podbočila i nije dala novac, sva sreća pa je samo otišao jer moglo je biti svega. Imao je fantomku pa mu je vidjela samo oči. Bio je minutu u trgovini i kad je vidio da neće dobiti novac, otišao je. Ona je u šoku, na odlasku joj je rekao da će se opet vidjeti.”, rekao je suprug prodavačice.

Sve to ubrzo će se utvrditi krim istragom, za počinjenje opisanog kaznenog djela razbojništva počinitelju po odredbama Kaznenog zakona RH prijeti kazna zatvora do od tri do 12 godina. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,