Petak, 15. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uhapšena nadriljekarka Olgica Markanović koja je unakazila brojne žene u Srbiji i BiH

Preuzmite sliku

Olgica Markanović, vlasnica medicinsko-estetskog centra “Tajas” u Beogradu, koja je uhapšena danas na granici nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala tjelesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata, na društvenim mrežama se predstavljala kao edukator!

Tužilaštvo je saopštilo da je Markanović uhapšena po prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“, zatim informaciji Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao i po prijavi oštećenih žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

Kako se može vidjeti na njenom Instagram profilu, nadriljekarka se predstavljala kao edukator, a objavljivala je i fotografije različitih certifikata i diploma vjerovatno kako bi kod posjetilaca ostavila utisak zaista obučene za taj posao. Takođe, u Banjaluci je dobila i nagradu kao jedan od najboljih privrednika.

Na njenom profilu se može još vidjeti da je bila sagovornica različitim televizijama i portalima koji se bave izgledom i njegom, a čak je dobila i nagradu u Banjaluci koja se dodjeljivala najuspješnijim privrednicima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

Nakon saslušanja osumnjičene, a u zavisnosti od iznijete odbrane, dežurni zamjenik javnog tužioca će odlučiti da li će protiv osumnjičene O. M. podnijeti prijedlog za određivanje pritvora. Takođe u dokaznim radnjama ispitaće sve oštećene i svjedoke, narediti vještačenje tjelesnih povreda oštećenih i po potrebi preduzeti druge neophodne dokazne radnje radi donošenja odluke. (Nova.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje