Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uhapšen manijak iz autobusa u Beogradu: Snimljen kako pipka putnicu

Preuzmite sliku

Muškarac Z.C. (57) koji je snimljen u utorak, 3. marta kako pipka putnicu u autobusu na liniji Beograd – Mladenovac večeras je priveden.

Podsjetimo, putnica koja je snimak napravila, rekla je da su svi vidjeli šta se dešava, ali da niko nije htio da reaguje. Pošto je izostala podrška ostalih putnika, kod Malog Požarevca, djevojka je natjerala napasnika da izađe iz autobusa zaprijetivši mu da će pozvati policiju.

  • Osumnjičeni priveden

    – Po zahtjevu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, koji je upućen odmah nakon upoznavanja sa sadržajem objavljenog članka, dana 4.marta, kojim je naloženo da se utvrde sve okolnosti događaja i identifikacija osumnjičenog, Ministarstvo unutrašnjih poslova – Policijska stanica u  Sopotu je postupila po nalogu ovog tužilaštva i identifikovala osumnjičenog i oštećeno lice.

  • Po nalogu tužilaštva, osumnjičeni je večeras oko 19.30 sati pronađen i uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kojem roku će sa krivičnom prijavom zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje iz člana 182.st.1 Krivičnog zakonika biti priveden na saslušanje u tužilaštvo – kaže za Telegraf.rs Ivan Konatar, javni tužilac u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

    Vezano | Beograd: Manijak u autobusu seksualno uznemiravao ženu, a onda je odreagovala jedna djevojka  (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,