Petak, 18. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ugovor o saradnji nije produžen: U utorak posljednja emisija ’24 minuta sa Zoranom Kesićem’

Menadžment O2 televizije i tim emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, poslije dužih pregovora, nisu produžili ugovor o saradnji za 2020. godinu.

– S autorom Zoranom Kesićem i njegovim cijelim timom imali smo odličnu dugogodišnju saradnju, koja je podrazumijevala punu slobodu u kreiranju i stvaranju emisije. I pored dobre volje, želje i pregovora da nastavimo saradnju, poštujemo konačnu volju autora i tima da započnu novo poglavlje u svom radu – saopćili su čelnici televizije i dodali:

– Zahvaljujemo cijelom timu “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na profesionalnoj saradnji u prethodnih šest godina i želimo im mnogo uspjeha u daljnjem radu i stvaranju ove sjajne emisije.

– Nikada nećemo zaboraviti, a mislim da ni naši gledaoci ne bi trebalo, gdje smo počeli da stvaramo historiju koja se zove “24 minuta”. Zahvaljujem televiziji O2 (nekada B92) na osnovnom elementu, koji je i uslovza postojanje naše emisije – slobodi. Historiju nastavljamo da pišemo na drugom mjestu – izjavio je autor i voditelj emisije Zoran Kesić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,