Petak, 27. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Ubistvo i samoubistvo u Italiji: Zoran četiri godine tukao Tanju jer mu nije mogla roditi sina

Zoran Lukijanović (40) ubio je u petak u Vićenci u Italiji suprugu Tanju Dugalić (32), i to poslije višegodišnjeg maltretiranja jer nije mogla da mu rodi sina, pišu srbijanski mediji.

Nesretna Tanja poslije rođenja kćerkice 2014. godine više nije mogla da zatrudni i tad je Zoran počeo da je ponižava i zlostavlja.

Uslijedio je razvod, pa proganjanje, da bi je Zoran u petak sačekao kada je krenula na posao i ubio je sa tri hica iz pištolja. Nakon toga monstrum je presudio i sebi, na autoputu ka Veneciji.

Prema pisanju italijanskih medija, Lukijanović je poslije Tanjinog ubistva pokušao da likvidira i njihovu četverogodišnju kćerkicu i punicu. Međutim, punica mu nije otvorila vrata, pa je ovaj otišao.

– Porodični problemi između Zorana i Tanje počeli su 2014. odmah nakon rođenja kćerkice, kada je usljed zdravstvenih problema utvrđeno da Tanja više neće moći da ostane u drugom stanju. Zoran je tada postao veoma nasilan, jer je želio da mu ona po svaku cijenu rodi i sina. Često je fizički nasrtao na nju, pa je četiri godine kasnije Tanja odlučila da ga napusti – pišu italijanski mediji. (Avaz)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,