Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tučnjava Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Preuzmite sliku

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom nogometu u kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18,40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih skupina.

Kako je u subotu potvrđeno na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, u tučnjavi i incidentima u središtu Slavonskog Broda sudjelovalo je oko 130 članova navijačkih skupina Torcide i Bad Blue Boys.

Brzom intervencijom policijskih službenika spriječena je daljnja tučnjava, eskalacija napada i oštećenja imovine, te nastupanje težih posljedica za sve sudionike sukoba, rečeno je na konferenciji za novinare, prenosi Hina.

“Do incidenta je došlo na način da su navijači Torcide došli do prostora u kojem se okupljaju članovi Bad blue boysa, bez obilježja, prikriveni. Tada su ispod odjeće izvukli bengalke, palice i u sekundi je nastala masovna tučnjava. Pripadnici policije uspjeli su razdvojiti dvije skupine. U tučnjavi je sudjelovalo oko stotinjak članova Bad blue boysa, a sa strane Torcide tridesetak članova”, rekao je Antun Valić načelnik PU brodsko-posavske.

U sukobu u Slavonskom Brodu su razbijena dva izloga na poslovnim prostorima i oštećena su četiri vozila. (Foto: Goran Stanzl | PIXSELL)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje