Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Suđenje Zavadlavu: ‘To što su me pozvali da se suočim s ubicom svoga sina je dno dna’

Preuzmite sliku

Očekujem maksimalnu kaznu za ubojicu svoga sina i ove dvojice nesretnika. Nadam se da će sud poslati poruku da se ovako nešto više nikad nikome ne smije dogoditi, rekao je Ožić Paić, piše 24sata.hr

Nakon što je svjedočio na sudu, otac ubijenog Marina Ožića Paića razgovarao je s novinarima.

  • – Ovo što sam pozvan tu da svjedočim, da me suoče bespotrebno sa ubicom svoga sina je dno dna. Mjesec dana nakon ubistva dao sam službenu izjavu Državnom pravobraniteljstvu i za koju postoji video snimka. To advokatskom timu ubice nije bilo dovoljno, nego je tražio da dođem tu, da me maltretiraju, da me omalovažavaju i da opet blate ime moga sina – rekao je.

  • Na novinarsko pitanje koliko je cijelu situaciju otežavala činjenica da je njegov sin imao problema s drogom, Vlado Ožić Paić je rekao:

    – To je istina, ali to nema veze s ovim slučajem. Ponavljam, Marin Ožić Paić je lik iz neke druge priče. Griješio je u životu i za to je bio spreman snositi posljedice, ali u ovoj priči je on nešto drugo i svima ovima treba poslati poruku da ovo nije film Pravda za Zavadlava. Ovo je film Pravda za Ožića Paića, Torlaka i Marina Bobana. Očekujem maksimalnu kaznu za ubicu svoga sina i ove dvojice nesretnika. Svima se treba poslati jasna poruka i nadam se da će sud poslati poruku da se ovako nešto više nikad nikome ne smije dogoditi. Da niko ne smije uzeti pravdu u svoje ruke – zaključio je. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,