Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Strašan kraj pretužne priče: Pronađeno i tijelo majke Ivane Fogadić,obdukcija utvrdila da se sin Patrik (5) utopio

Preuzmite sliku

U akumulacijskom jezeru HE Donja Dubrava u poslijepodnevnim satima pronađeno je tijelo, pretpostavlja se da se radi o Ivani Fogadić.

Tijelo je pronađeno s druge strane jezera na kojem su našli dijete. Grupa čamaca krenula je na drugu stranu jezera.

Na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je obdukcija nad mrtvim tijelom dječaka pronađenim jučer u poslijepodnevnim satima u akumulacijskom jezeru HE Donja Dubrava. Prepoznavanjem tijela utvrđeno je da se radi o petogodišnjem Patriku Fogadiću, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok njegove smrti utapanje.

  • auS1_869049S1
  • U jutarnjim satima iz derivacijskog kanala koji vodi prema akumulacijskom jezeru HE Donja Dubrava izvučen je automobil Opel Astra kojim je spomenuta upravljala. Utvrđeno je da je na automobilu razbijeno prednje staklo dok je jedno bočno staklo bilo najvjerojatnije namjerno spušteno. Sumnja se da je i njezino tijelo nakon utapanja ispalo iz automobila.

    Glasnogovornik Policijske uprave međimurske Radovan Gačal novinarima je potvrdio kako su u automobilu pronađeni lični dokumenti nestale Ivane Fogadić.

    Sva oštećenja na vozilu nastala su prilikom udara u površinu vode u derivacijskom kanalu, što ukazuje na vjerojatnost da se Ivana u kanal zaletjela velikom brzinom. (Jutarnji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje