Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u zamrzivaču

Preuzmite sliku

Glasnogovornik Županijskog državnog tužilaštva u Varaždinu Darko Galić potvrdio je da je stigao nalaz obdukcije ženskog tijela nađenog u subotu u zamrzivaču porodične kuće u Palovcu, i rekao da je obdukcijom utvrđen uzrok smrti i činjenice važne za istragu, a da će osumnjičena prvi put biti ispitana u srijedu.

“Provedenom obdukcijom utvrđen je uzrok smrti kao i druge okolnosti koje su bitne za istragu” rekao je Galić.

Najavio je kako će u srijedu u prijepodnevnim satima biti obavljeno prvo ispitivanje osumnjičenice u Županijskom državnom tužilaštvi u Varaždinu. Obdukcija je napravljena u utorak prijepodne na Odjelu za patologije i citologiju Županijske bolnice Čakovec.

Za sad nije službeno potvrđeno da je žensko tijelo nađeno u zamrzivaču obiteljske kuće Jasmina Dominić, nestala sestra osumnjičene Smiljane Srnec. Mediji su međutim javili da je pokop Jasmine Dominić u srijedu na mjesnom groblju i snimili osmrtnicu na kojoj piše da je umrla u 23. godini života.

Osumnjičena 45-godišnja Smiljana Srnec je od subote, 16. februara u pritvoru u međimurskoj Policijskoj upravi zbog osnovane sumnje da je počinila ubistvo. Policija je tada objavila kako postoji sumnja da je nađeno tijelo njezine sestre Jasmine Dominić, koja se kao nestala vodila od 2005., a nije viđena od 2000.

Policija je potvrdila da je još 2005. pretraživala kuću u kojoj je nedavno pronađeno tijelo te poduzimala niz mjera, uključujujući poligrafska testiranja, koja su “odagnala sumnju”.

Policija je bila cijelo vrijeme u kontaktu sa žrtvinom majkom koja se nalazi u inozemstvu i koja je 2005. prijavila nestanak, javila je Hina. (Foto: Vjeran Zganec Rogulja | PIXSELL)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,