Nedjelja, 29. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Srbijanski mediji tvrde: Ovo je novi snimak Mateja Periša na Savi, neko ga je napao?

Preuzmite sliku

Riječ je o vrlo mutnoj i zrnatoj snimci na kojoj se ne vidi ko su mladići i nije potvrđena njena autentičnost. Snimak navodno pokazuje da Matej nije sam i da ga je neko napao, a potom gurnuo u rijeku.

Društvenim mrežama proširio se video za koji mediji u Srbiji tvrde da je to još jedan video u kojem se vidi Matej Periš kako na savskoj promenadi između dva mosta silazi niz stepenice. Međutim, riječ je o vrlo mutnoj i zrnastoj snimci na kojoj se ne vidi ko su mladići na snimka. Snimak navodno pokazuje da Matej nije sam i da ga je neko napao kad se spustio niz stepenice i potom gurnuo u rijeku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lela lo (@lelola__la)

Na tom nejasnom snimku, javljaju beogradski portali, u jednom trenutku se vidi kako se pojavljuju dvije glave, nastaje naguravanje, ali se snimka u tom trenutku prekida. Nema nikakve potvrde da je riječ o autentičnom snimku niti je jasno šta se na dnu stepenica događa.

U međuvremenu, snimak koji je zabilježen mobitelom, a na kojem se vidi muškarac koji pliva u Savi nalazi se na vještačenju kako bi se otklonila svaka sumnja da je na njoj nestali Matej Periš. Za taj je snimak njegov otac Nenad negirao da je to Matej, a pojavila se i sumnja da je snimak nastao puno ranije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli lela lo (@lelola__la)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje