Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Uhapšeno još šest pripadnika kriminalne grupe Belivuka i Miljkovića

Preuzmite sliku

Policija Srbije uhapsila je još šest pripadnika organizovane kriminalne grupe čije su vođe, kako se sumnja, Veljko Belivuk i Marko Miljković, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Oni se terete da su, kao članovi organizovane kriminalne grupe, izvršili krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i otmica.

Pretresom stanova osumnjičenih zaplijenjena su dva pištolja, vazdušna puška, oko 600 metaka, manja količina narkotika, kao i više mobilnih telefona, kompjuteri i novac.

  • Uhapšena su lica čiji su inicijali S.M. (40), A.D. (24), M.L.S. (21), M.S. (22), V.Đ. (19) i A.S. (22), kojima je određeno zadržavanje do 48 časova i biće privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

    Ova lica uhapšena su u koordinisanoj akciji pripadnika MUP-a, Policijske uprave za grad Beograd, Bezbjednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

    Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegov najbliži saradnik Marko Miljković uhapšeni su 4. februara. Oni se, osim pored zločinačkog udruživanja i trgovine drogom, sumnjiče za tri krivična djela teško ubistvo.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje