Utorak, 31. Januara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Uhapšen ubica i objavljeni novi detalji zločina koji je zgrozio Balkan

Preuzmite sliku

Policija je uhapsila Davora P. ( 35) zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u Jabukovcu u Srbiji.

Kao što smo već pisali, tijela tri žene i jednog muškarca pronađena su 9. augusta ove godine u dvorištu porodične kuće u selu Jabukovac kod Negotina.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P.  je došao na imanje Raje Kazimirovića sa namjerom da opljačka kuću, a tamo je prvo zatekao tri žene – Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu, saznaje “Blic“.

Davor P. je došao na imanje Kazimirovića znajući da u kući ima novca.

“On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz prijetnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spriječe. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je htio da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazimirović i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice”, dodaje izvor Blica.

Policija je, nakon detaljne istrage, uspjela da riješi najteže ubistvo u Srbiji od početka godine. Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden kod tužioca.

Prema prvim informacijama, motiv svirepog zločina u Jabukovcu je pljačka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje