Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Pronađeno tijelo mladića za kojim se tragalo nakon što je s tri druga sletio u kanal

Preuzmite sliku

U saobraćajnoj nesreći u kojoj je automobil marke “Polo” sletio u kanal Dunav-Tisa- Dunav kod Rumenke noćas oko jedan sat iza ponoći, preminuo je jedan mladić, dok su još trojica njih povrijeđena.

Riječ je o V. S. (17) koji je, kako se pretpostavlja, ispao iz automobila u kome je bio sa prijateljima, čije je tijelo i pronađeno tokom prijepodneva.

Udes se desio na putu između Rumenke i Kisača, automobil je sletio sa mosta u kanal, a među povrijeđenima su bila i dva maloljetnika od 15 i 16 godina i mladić (19) koji je vozio, piše Blic.rs.

  • Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da su intervenisale njihove dvije ekipe koje su pomogle policiji i vatrogascima da se iz slupanog vozila izvuku povrijeđeni. Nakon toga u Dječiju bolnicu su prevezena dva maloljetna momka. Mlađi je teško povrijeđen, dok je drugi dječak koji je prethodno zbrinut na licu mjesta takođe u ovoj bolnici.

    Vozač je nakon takođe zbrinut na licu mjesta i prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i liječenje. Nezvanične informacija je bila da se za jednim mladićem traga, a sada je stigla i nezvanična potvrda o njegovoj tragičnoj smrti.

    Detalji nesreće još nisu poznati, na teren su izašli, vatrogasci, dva vozila hitne pomoći i policija. Novosadski vatrogasci osvjetljavali su teren, jer je na tom mjestu mrkli mrak, a zajedno sa ljekarima hitne pomoći i sa pripadnicima policije izvlačili su povrijeđene.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,