Nedjelja, 28. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Srbija: Cijela porodica preminula za 10 dana

Preuzmite sliku

Cijela porodica iz Leskovca, majka, otac i kćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Najprije je preminula majka, zatim kćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od koronavirusa. Familija koja sahranjuje i 76-godišnjeg oca, glavu kuće, skrhana bolom i u šoku. Također i komšije.

“Ne mogu da vjerujem da sam ih prije dvije sedmice sve tu vidjela sretne, nasmijane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao”, priča sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice u Leskovcu, prenose srbijanski mediji.

Rezultati su najprije pokazali da je pozitivna kćerka (57). S pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

“Majci (75) je prestalo da kuca srce sedmicu dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen COVID i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za djetetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla”, rekao je njegov unuk.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,