Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Šokantan prizor u busu ZET-a: “Nije mogao ući pa je glavom udarao u prozor i razbio ga”

Preuzmite sliku

U jednom trenutku ugledao sam čovjeka na prozoru koji se u njega zaletio glavom i potom divljački nastavio lupati. Nakon nekoliko udaraca prozor se razbio, a on otrčao u nepoznatom smjeru, rekao je čitatelj za 24sata.hr.

Neobična i šokantna scena početkom sedmice zatekla je putnike koji su se vozili u ZET-ovom autobusu broj 109 na stanici Knežija.

Nepoznati muškarac na stanici je, kako su nam rekli putnici, glavom lupao o prozor dok ga nije razbio, a potom se trčećim korakom udaljio u nepoznatom pravcu.

– Autobus je bio krcat, ljudi su se gurali i nastala je nervoza. Na stanici Knežija više niko nije mogao ući, što je dovelo do naguravanja izvan autobusa. U jednom trenutku ugledao sam čovjeka na prozoru koji se u njega zaletio glavom i potom divljački nastavio lupati. Nakon nekoliko udaraca prozor se razbio, a putnici su ostali u šoku – prepričava nam jedan od uznemirenih putnika.

Vozač je potom nastavio voziti dok ga putnici na stanici dalje nisu upozorili na to što se dogodilo. Pozvana je policija.

Iz ZET-a su potvrdili slučaj.

– Prema dostupnim informacijama potvrđujemo kako je u utorak 22. decembra oko 16.45 sati, nepoznata muška osoba razbila bočno staklo autobusa linije 109 na stajalištu Knežija. Prema unaprijed utvrđenoj proceduri, pozvana je policija koja je obavila uviđaj, a autobus je povučen u garažu – rekli su.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,