Nedjelja, 7. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Šok račun s Jadrana: Turista ne vjeruje za šta je platio 140 KM

Preuzmite sliku

Visoke cijene na Jadranu već su godinama ljetnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, nadmašio je sve dosadašnje hit cijene Jadrana, jer su dva sendviča, dvije kafe, koka-kola i sok koštali oko 70 eura!

Revoltirani čitalac poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi nevjerovatnih 517 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, dvije kafe i dva soka.

Čitalac koji je poslao račun dodao kako na stolovima nema cjenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene.

“Kafana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kafana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cijena, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem“, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj.

  • „Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sjedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od ćurećih prsa za 240 kn?? Za ne vjerovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!“, ističe čitatelj.

    Možda je upravo ova priča podsjetnik svima da pitaju kolike su cijene prije nego što plate sendvič 120 kuna. (Riportal)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,