Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Snimak poljupca bivše Trumpove supruge i Milana Bandića nasmijao region

Preuzmite sliku

Ivana Trump (70), bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, boravi u Hrvatskoj gde se sastala sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem.

“To što je Ivana Trump ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za čitav region”, izjavio je Bandić. Trumpova bivša žena Ivana operisana je u Hrvatskoj.

Dok je Bandić pričao, gospođa Trump poželjela je da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić ponovno okrenuo novinarima, Ivana Trump se pobunila. “Ne, ne, ne!”

Naime, dva poljupca nisu bila dovoljna što je malo zbunilo gradonačelnika. Ipak, uskoro se pribrao te je pao treći i četvrti.

Ivana Trump je u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu operisala oči.

O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz New York koji su već bili operisani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primjetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitet života, te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat – rekla je Ivana Trump nakon operacije.

Ona je dodala da je operacija bila brza i bezbolna i da već sada ne mora da koristi naočale.

“Imam sasvim drugačiji i ljepši pogled na svijet koji ću tek sada ponovno da otkrivam”, dodala je Ivana Trump. (Oslobodjenje.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,