Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Snimak doktorice dok vrijeđa muškarca u Rijeci postao viralan: “Kad ti bude slabo srest ćemo se”

Preuzmite sliku

‘Slušaj dušo, kad ti bude slabo, srest ćemo se! Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna! Dal’ me shvataš? Ne budi tako jadan, nego budi muškarac!’, vikala je uznemirena doktorica na čovjeka kojem je zagradila auto

Poduzetnik i IT-jevac iz Rijeke Dino Budimilić jučer je na Youtubeu objavio snimak snimljen ispred KBC-a Rijeka. Uz njega navodi da ga je neka gospođa blokirala na parkingu kod KBC Rijeka i da se na kraju ona naljutila na njega i počela ga vrijeđati.

– Karen sebi nije mogla pomoći pa je i Filipince malo popljuvala dok sam pričao sa suprugom… Iako čisto sumnjam da je ona znala od kuda mi je žena – napisao je IT-jevac iz Rijeke. (Inače, Karen je pogrdni nadimak za privilegovane Amerikanke, rasistice, koje koristeći društveni status traže poseban tretman ne priznajući pravila koja se odnose na druge).

– Kod nje su sve fini ljudi, jelda?! Ona je baš iz fine zemlje. Fiiiiniii ljudi! – vikala mu je, kako se čuje iz snimka, nakon što joj je kratko na engleskom prepričao što se upravo dogodilo.

On ju je nazvao na broj mobitela koji je ostavila u autu, no njoj očito nije bilo jasno zašto je zove.

– U jednom trenutku sam slučajno stisnuo da zaustavim snimanje pa nemam dio kada mi je rekla da sam ja pi*ka, a ne muškarac dok je ulazila u svoj auto – dodaje Riječanin.

U međuvremenu je, kako piše, zvao i pauk službu koja je iznenađujuće brzo stigla.

Prijetila se i ona njemu da će mu zvati pauka i saobraćajnog redara.

Gospođa u videu navodi da je doktorica, uz to i zamjenica direktora.

Par puta na snimku kaže i da radi u Covid centru.

– Slušaj dušo, kad ti bude slabo, srest ćemo se! Pa ćeš onda biti manji od makovog zrna! Dal’ me kužiš? Ne budi tako jadan, nego budi muškarac! I shvati kriznu situaciju u KBC-u! Ljudi umiru jer si ti bezobrazan – poručila mu je uznemirena doktorica.

– Glavno da je ona doktorica iz Covid centra, a niti ne nosi masku ispravno dok se dere na ljude koje je blokirala na parkingu – napisao je Dino uz objavljeni video.

Snimak završava tako da se pojavljuje saobraćajni redar koji lijepo zamoli doktoricu da makne svoj nepropisno parkirani automobil, pa joj kaže da joj je ‘njeno vozilo poznato od prije’.

Nije poznato je li joj napisao kaznu.

Bolnica: Nije ona zamjenica direktora niti radi na Covid odjelu

Na snimku je doktorica Tatjana Šepić, ali iz uprave bolnice stigao je demantij.

– Spomenuta doktorica nije zamjenica direktora niti je članica uprave KBC-a Rijeka. Također, ista nije djelatnica bolničkih COVID odjela – potvrđeno je za 24sata.hr iz riječke bolnice.

Naime, doktorica koja urla u navedenom snimku radi kao pročelnica Zavoda za audiologiju i fonijatriju KBC-a Rijeka. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje