Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Sekretarica ‘seks mafije’ u Srbiji: “Primala sam pozive, slušala želje mušterija, a onda pozivala djevojke”

Preuzmite sliku

Luda Mira, sekretarica seks-mafije, koju je policija raskrinkala prije dva dana i uhapsila 22 člana, otkriva da su se klijenti žalili na djevojku koja je imala crno ispod noktiju i da im je stalna mušterija bio patuljak, sklon nastranom seksu, prenosi Kurir

U ispovijesti bivša sekretarica kaže da su djevojke često upadale u nevolje dok su prodavala tijelo za novac i da su najviše problema imale sa novopečenim biznismenima jer su bahati i bezobrazni.

  • – Posao mi je bio da primim poziv, čujem želje mušterija i pozovem djevojku. Njoj sam govorila da kaže da ide kod muža, roditelja ili momka služila kao alibi, pošto bi najčešće govorila “da ide kod prijateljice”. Zakazala bih gdje treba da se nađe sa obezbjeđenjem i vozačem. Ukoliko je išla kod mušterije u stan, obezbjeđnje je provjeravalo da li se u stanu nalazi još neko osim klijenta. Obezbjeđenje je uzimalo novac, koji je bio u koverti, na kojoj je bila oznaka “poklon”. Djevojke su na licu mjesta dogovarale sve ostalo, a zavisno od želja, cijena bi rasla. Sat vremena druženja, u koji je uključen i oralni seks, iznosio je 100 eura uz obavezno korištenje kondoma. Svaka druga želja se dodatno plaćala, za oko 50 eura, a cijena je bila duplo skuplja za perverzije i bizarnosti – priča Luda Mira i dodaje:

    – Jedan patuljak bio je stalna mušterija, a djevojke poslije njega nedjelju dana nisu mogle da imaju seks. Bio je ljubazan, fin i žalio se da zbog rasta nema redovan seks, a djevojke su prepričavale da je među nogama imao šta da pokaže! Pristojne žene su ga ignorisale, pa je zbog toga odlučio da plaća prostitutke. Poslije nekoliko susreta pročulo se da je obdaren, dominantan i da fizički iscrpljuje djevojke, zbog čega su počele da ga izbjegavaju. Podizali smo cijene da bismo ga odbili, ali je on redovno dolazio. Bili smo primorani da zovemo djevojke iz drugih agencija da bismo bili fer prema njemu. Te djevojke su poslije seksa s njim bile nedjelju dana na odmoru, pa je za nas ostajalo više posla – prisjeća se sekretarica u dahu.

  • Jedna djevojka je tvrdila da joj stalna mušterija nije platila, dok je klijent bio izričit da je dao novac, iako nisu imali seks, ispostavilo se da mu se ona zgadila jer je primjetio da ima crno ispod noktiju.

    – Djevojka je dobila otkaz, a poslije toga su pravila bila mnogo oštrija. Morale su da budu pristojno obučene, istuširane i, naravno, zdrave. Prvo pravilo je da nisu narkomanke – priča sagovornica.

    Policija je uhapsila 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su djevojke za novac imale seks sa klijentima. Osumnjičeni su juče saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. Njih 18 je zadržano u pritvoru do 30 dana, dok je četvoro pušteno da se brane sa slobode, ali im je zabranjena međusobna komunikacija. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje