Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sahrana Ksenije Vučić: Stigao predsjednik Srbije sa djecom, tu su i brojne poznate ličnosti

Preuzmite sliku

Stigao je i Čedomir Jovanović, kao i poslanik SNS-a Nebojša Bakarec, Rasim Ljajić, pjevači Slobodan Radovanović i Nikola Rokvić…

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, bit će sahranjena danas na Novom groblju u Beogradu.

 • Kako piše Nova.rs, na groblju se polako okupljaju prijatelji i saradnici preminule novinarke. Među prvima je na groblje stigao Vučić, zajedno sa kćerkom Milicom i sinom Danilom, kao i bratom Andrejem. Stigli su i Vučićevi roditelji Anđelko i Angelina.

  Stigao je i ministar Siniša Mali, pa zatim i Novica Tončev, kao i pjevač Saša Matić. Na sahranu su stigli i Željko Mitrović i muzičar Oliver Mandić, potom i ministar Aleksandar Vulin i ministrica Maja Gojković.

  Stigao je i Čedomir Jovanović, kao i poslanik SNS-a Nebojša Bakarec, Rasim Ljajić, pjevači Slobodan Radovanović i Nikola Rokvić

  Ksenija Vučić iznenada je preminula u noći između subote i nedjelje u svom stanu u Beogradu. Kako je navedeno na televiziji Pink, tad je s njom bio sin Danilo. Hitna pomoć pokušala je reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost bez uspjeha.

  Uzrok smrti nije objavljivan.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje