Četvrtak, 16. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ribari izvukli tijelo muškarca vezanog sajlom i ciglama oko nogu, na glavi imao ranu od metka

Preuzmite sliku

Ribari koji pecaju na rijeci Tisi, u blizini Novog Kneževca u Srbiji, prije nekoliko dana ostali su u šoku kada su iz rijeke slučajno izvadili tijelo muškarca.

Odmah su pozvali policiju, a onda ostali u još većem čudu jer je tijelo bilo obmotano sajlom sa koje su visile cigle, a nesretni muškarac je na glavi imao prostrelnu ranu od metka.

Međutim, da situacija bude još bizarnija, kako Blic saznaje, rezultati obdukcije nesretnog muškarca pokazuju da se on najvjerovatnije sam ubio hicem iz pištolja.

Identitet muškarca za sada još nije utvrđen, jer se čeka analiza DNK, ali svi dokazi ukazuje da je u pitanju D. L. (50) iz Novog Kneževca, čiji nestanak je prijavila sestra.

Sumnju da muškarac, čije je tijelo nađeno kako pluta po Tisi, nije oduzeo život sebi, već da ga je neko ubio, unijelo je to što je oko njegovih grudi bila sajla, a na nju zakačene četiri cigle.

Međutim, pretpostavka je da je muškarac na taj način želio da se “osigura”, i da poslije pucanja u glavu, njegovo tijelo niko neće moći tako lako izvući iz vode.

Nesretni čovjek je, inače, bio potpuno obučen, na sebi je imao farmerice, duksericu, jaknu i patike, a u njegovom džepu pronađen je i jedan metak. Pištolj iz koga je, kako se sumnja, pucao sebi u glavi, nije nađen ali se vjeruje da je negdje u vodi. (Blic)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,