Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Reporterka Dnevnika Nove TV usred javljanja uživo dobila pusu od prolaznika

Preuzmite sliku

Marinu Bešić Đukarić, reporterku Dnevnika Nove TV, usred javljanja uživo pokušao je prekinuti jedan Osječanin. Dok je Marina gledateljima pokazivala kako su Osječani tražili spas od toplotnog vala, jedan joj je mladić prišao i poljubio je u obraz.

Reporterka se izvrsno snašla i nije izgubila nit već je samo prokomentarisala da su Osječani, uprkos visokim temperaturama, dobro raspoloženi.

Nepoznatom sugrađaninu Marina nije zamjerila. “Vidjela sam da mi neko prilazi kad sam već bila uživo u programu i pomisla sam šta ću sad. Već sam se spremala na neke parole ili slično, ali ovo nisam očekivala”, ispričala je Marina nakon završetka javljanja.

Mladića koji joj je prišao ne poznaje od ranije, a nakon što je iskoristio trenutak samo se okrenuo i otišao. “Nisam mu zamjerila, bilo mi je simpatično. Javljanje je ionako bilo ležerno i on je zapravo bio pristojan. Znalo mi se dogoditi da neko uleti u javljanje uživo s pozdravom mami, znali su mahati i slično. Ali poljubio me još nije niko”, kaže Marina.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:  (Dnevnik.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,