Utorak, 7. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Procurili snimci: Mlada policajka u Srbiji bavila se prostitucijom, uhapšena na radnom mjestu

Preuzmite sliku

Policajka (27) koja se nalazi na seks snimku koji je nedavno šokirao javnost u Srbiji uhapšena je na radnom mjestu, saznaje Kurir.

Prije dva mjeseca, podsjetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mlada policajka koja oralno zadovoljava kolegu u toaletu policijske stanice, a MUP je nakon toga pokrenuo istragu.

Policajka, koja je rodom sa juga Srbije, uhapšena je prema saznanjima Kurira juče u stanici saobraćajne policije u kojoj je zaposlena, a na saslušanju se navodno branila šutnjom.

Takođe, prema saznanjima, uhapšena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom i navodno je otkrila i za koga radi.

Iako se isprva vjerovalo da je i druga uhapšena djevojka pripadnica MUP-a to se ispostavilo kao netačno. Tokom istrage, međutim, otkriveno je da je na računu često imala transakcije od po 1.000 eura.

U međuvremenu se pojavilo još nekoliko snimaka na kojima se vide uhapšene djevojke. Na jednom od snimaka, između ostalog, vide se njih dvije tokom sado-mazo seksa.

Uhapšene djevojke navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

Sumnja se da njih dvije rade pružaju seksualne usluge u paru, a to potvrđuju i snimci na kojima se vide kako zadovoljavaju nepoznatog muškarca.

– Cijena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 eura za veče.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,