Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Prijatelju, You’ll never walk alone’: Navijači Liverpoola na nogama za Petrinjca Brunu Lončarevića

Preuzmite sliku

Kada je potres razorio Petrinju i okolicu, svi su spašavali najbitnije. Dokumente, novac, stoku, a Bruno Lončarević iz stana koji se rušio sa sobom je ponio – znak Liverpoola.

Ovaj inženjer radiologije u Klinici za infektivne klinike Fran Mihaljević digao je kredit za stan, renovirao ga netom prije potresa, a sada mora živjeti u Zagrebu jer ne može u svoju zgradu.

A priču o Lončareviću na svojoj je stranici prenio britanski tabloid Dail Star. “Radiolog, koji je radio s COVID-19 pacijentima u Zagrebu u ruci je držao znak “Ovo je Anfield” koji se nalazi iznad tunela na terenu Liverpoola.

Navijače Liverpoola povezao je ovaj slučaj nakon potresa u Hrvatskoj”, navodi Daily Star. Daily Star prenosi i reakcije navijača Liverpoola koji klubu poručuju da bi trebao reagovati i pomoći Lončareviću.

U priču se odmah uključilp i službeno udruženje Liverpoolovih navijača u Hrvatskoj. Pokrenuta je akcija u kojoj se prikuplja novac za Lončarevića čija je majka zbog potresa ostala bez kuće, ali i posla budući da je uništena zgrada u kojoj je radila.

Bruno, You'll Never Walk Alone!

Kao što ste vjerojatno vidjeli, jedan naš član, Bruno Lončarević je u potresu izgubio…

Objavljuje Official Liverpool Supporters Club CroatiaUtorak, 5. siječnja 2021.

Udruženje je već kontaktiralo i bivše Liverpoolove hrvatske igrače Igora Bišćana i Dejana Lovrena, koji se odmah nakon potresa uključio u pomoć stradalima i stavio im na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Lovren je sada tamo s porodicom.

“Navodno je za priču čuo dok je posluživao ručak u Novalji. Zna za Bruninu situaciju, ali ima jako puno poziva ovih dana i tek očekujemo da reaguje”, kaže Krizmanić i dodaje da je Bruni pomalo neugodno zbog medijske pažnjei koju dobiva.

“On je baš dobar dečko, rekao bih preskroman, nije htio da ovo ode tako daleko, ali gledaj, prijatelju, to je Liverpool.”

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje