Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Policija došla u reality show da uhapsi Macu Diskreciju!

Preuzmite sliku

Policajci su pokušali prošlog četvrtka uhapsiti Macu Diskreciju, koja se nalazi u “Zadruzi”, jer nije platila kaznu od 250.000 dinara zbog iznude i bavljenja prostitucijom.

Učesnica realityja Senada Nurkić izbjegla je robiju zahvaljujući „dobroj volji“ producenata, koji su odlučili da umjesto nje uplate novac državi, a kasnije će joj to odbiti od honorara za učestvovanje u “Zadruzi”, piše beogradski Kurir.

Nezvanično, policajci su došli s nalogom za hapšenje Mace, jer je po pravosnažnoj presudi osuđena da plati novčanu kaznu u roku koji je odavno istekao, a kako to nije učinila, po zakonu joj slijedi zatvor od 250 dana, koliko je trebalo da odleži na teritoriji Srbije, gdje je i počinila krivično djelo.

„Znali smo da se protiv Mace vodi postupak pred sudom zbog bavljenja prostitucijom, ali niko nije očekivao da će biti osuđena u odsustvu.

Njoj su, izgleda, pozivi za ročišta stizali na adresu gde je prijavljena u stanu u Beogradu, ali to nama niko nije javio.

Policajci su u četvrtak došli s papirom na kojem je pisalo da se Maci zamenjuje kazna od 250.000 dinara zatvorom od 250 dana jer nije na vreme uplatila novac državi.

Ona nam je važna za show, pa smo odmah ponudili da im uplatimo novac, a da joj to oduzmemo od honorara.

Sreća pa su nadležni pristali na to, inače bi Maca sada bila iza rešetaka u Požarevcu“, rekao je izvor Kurira.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje