Srijeda, 1. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pokušali prevariti ugostitelja: Sramotan čin poljske porodice u Rovinju (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sramotan čin poljske porodice pokvario je miran nedjeljni dan u jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju.

Naime, muškarac je snimljen kako u svoje jelo ubacuje neku bubu da bi se zatim, željevši izbjeći plaćanje, žalio konobaru.

Incident je slušatelj radija “Rovinj FM”, pretpostavlja se, zaposlenik objekta, poslao redakciji, a mi vam tu poruku prenosimo u cijelosti.

“Poštovani, u prilogu vam šaljem video iz nadzorne kamere jednog ugostiteljskog objekta u Rovinju. Na videu se vidi kako obitelj iz Poljske, odnosno otac, u 39. sekundi videa izvadi vrećicu s insektima, nekakve muhe i baca jednu na tanjur gdje je dotad jeo sladoled. Brzo nakon toga zove konobara da se žali. Napravio je dramu tako da su svi ostali gosti navodno saznali da je na sladoledu nekakva muha. Mi smo se naravno osjećali loše jer maksimalno pazimo da nam se takve stvari ne događaju pa mu nismo naplatili. U međuvremenu smo provjerili snimak i vidjeli slučaj. Nakon pola sata isti turist prolazio je kroz terasu i kad sam mu prišao i rekao mu da ga imam na videu, odmah se ispričao, platio račun i brzo pobjegao. Molim vas da pišete u vezi ovog slučaja tako da se drugi paze, jer mi smo srećom prevarantsku obitelj iz Poljske uhvatili.” (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,