Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Pokopan Matej Periš: Ispraćen uz bijele ruže i pjesmu Olivera Dragojevića “Moj lipi anđele”

Preuzmite sliku

Matej Periš (27) pokopan je u ponedjeljak u Splitu na groblju Lovrinac, u blizini grobnog mjesta gdje je i prije nekoliko mjeseci pokopan njegov najbolji prijatelj. Na vječni počinak ispratili su ga porodica i prijatelji.

Matejeva majka i otac su prvi stigli u kapelu gdje su primali saučešće a kasnije su u tišini koračali iza lijesa svoga sina. Mladi Splićanin je na svoj posljednji počinak ispraćen uz bijele ruže i pjesmu Olivera DragojevićaMoj lipi anđele”.

Splićani i mediji ispoštovali su želju Matejevog oca Nenada da pogreb bude održan u krugu najbližih.

Kako piše Slobodna Dalmacija Matejevi prijatelji, poznanici i kolege, kao i građani Splita, u ponedjeljak predvečer nakon zalaska sunca planiraju se oprostiti od Mateja uz bengalke, prigodne poruke, špalir s brodicama. Plan je da zatrube i trajekti koji se u to vrijeme nađu u Trajektnoj luci. Tako će se od Mateja moći će se oprostiti i ostali Splićani.

– Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem zemalja regije. Svako ko želi neka dođe u grad. Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti”, rekao je jedan od prijatelja Mateja Periša. (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: , , ,