Nedjelja, 28. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pojavile se nove eksplicitne fotografije bivše državne sekretarice, za sebe tvrdila: “Ja sam za njih Einstein”

Preuzmite sliku

Srbija, a i cijela regija, već danima prati raspetljavanje slučaja bivše državne sekretarice u tamošnjem MUP-u, koja je privedena pod sumnjom za uklanjanje dokaza o ubistvu. Svaki dan izlaze novi detalji o njezinu životu.

U medije se javljaju i oni koji su Dijanu Hrkalović poznavali i prije karijere u policiji. Njezinom poslu u MUP-u začudili su se kolege sa Filozofskog fakulteta.

Iznenadili su se kad su je prije nekoliko godina ugledali na konferenciji za medije tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova u ulozi sekretarica MUP-a. Bila je jedna od najboljih studentica generacije, a ostavljala je dojam tihe i nenametljive djevojke. Cijela katedra ostala je šokiranja činjenicom da je postala dio vladajuće garniture, saznaje Nova.rs na fakultetu. Kad se jednom poslije toga pojavila na fakultetu, neko od kolega ju je upitao otkud ona u političkoj stranci i u MUP-u, pogotovo zato što posao nije u njezinoj struci.

“Odgovorila je nešto u stilu: ‘Ma što me briga, ja sam tamo za sve njih Einstein, mogu raditi što god hoću’, na što su svi dodatno ostali zapanjeni”, kazao je izvor s fakulteta za portal.

Inače, srpski mediji jučer su objavili fotografiju Dijane Hrkalović, navodno snimljenu u uredu MUP-a, na njezinu radnom mjestu.

Iza raskopčanih hlača proviruje čipkasto donje rublje. Navodno ih je, kako su pisali mediji, slala jednom utjecajnom političaru, a poslije se time hvalila i pripadnicima krim miljea, među kojima je imala prijatelje. Danas su osvanule nove fotografije. Na novima se vidi kako sjedi podignute suknje, a na nogama ima haltere.

Vezano | Isplivale fotografije bivše državne sekretarke MUP-a Srbije: Polugole slike slala ministru 

Portal Objektiv.rs, koji je u posjedu tih fotografija, piše kako je sastanke znala održavati “mamurna i pod utjecajem opijata”. Za taj portal srpski stručnjak za sigurnost kaže da pretpostavlja kako ju je netko štitio.

  • Dijana Hrkalović je privedena u sklopu istrage prikrivanja dokaza ubistva.

    Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u januaru 2017. godine.

    Za to su ubistvo bili osumnjičeni, privedeni, a potom oslobođeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, Marko Miljković te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje