Subota, 23. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte fotografije mjesta na kojem su nađena tijela porodice Đokić

Preuzmite sliku

Tijela tročlane porodice Đokić pronađena su danas, i utvrđeno je da su ubijeni, a da su njihova tijela nakon zločina spaljena.

Nakon što su odvezli tijela, ekipa Blica je došla na mjesto tragičnog događaja gdje su pronađena članovi nesretne porodice. Na mjestu gdje su pronađena tijela Gorana, Gordane i Lidije, oca, majke i kćerke, i dalje su vidljivi tragovi paljevine.

Policija je rano jutros pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se traga već punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tijela.

Kako se nezvanično doznaje, jasno su se vidjela dva tijela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na mjesto događaja stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće tijelo.

Zvanične potvrde da je u pitanju nestala porodica Đokić još nema, ali svi tragovi upućuju na to. Tijela su pronađena u ataru sela Moravac, gdje su Đokići i bili posljednje večeri, u nedelju, nakon čega je prijavljen njihov nestanak.

Vezano: Pronađena tijela porodice Đokić, policija blokirala cijeli teren.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje