Ponedjeljak, 25. Maja 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Plitvički hamburger od 30 kuna postao HIT na internetu i društvenim mrežama

Na Facebook stranici Hrvatske tragedije objavljena je fotografija koja prikazuje kakav se obrok (brze hrane) može dobiti na Plitvicama  za 30 kuna (7,70 KM).

Iako je nazvan “hamburgerom”, na fotki se jasno može vidjeti da gost u ovom slučaju 30 kuna plaća dvije kriške hljeba, prethodno smrznutu kupovnu pljeskavicu, krišku paradajza i list zelene salate.

Fotografija je izazvala burne reakcije, što možete vidjeti i prema komentarima na naslovnoj fotografiji.

 • 1-1plitvicenovo-23062015-625skrin
 • Fotografiju obroka, koje je neko na Plitvičkim jezerima nazvao hamburgerom, glasnogovornik Nacionalnog parka Ognjen Borčić vidio je jutros na računaru osobe koja je zadužena za brigu o prehrambenim jedinicama u sklopu parka.

  Na naše pitanje izgledaju li tako i inače hamburgeri za 30 kuna na Plitvicama, rezignirano odgovara: “Prvi put smo nešto tako doživjeli u ustanovi“.

  Osobno sam pomislio da netko to namjerno radi da našteti ustanovi. Ove godine smo zaposlili 350 sezonaca iz cijele Hrvatske i da se sad netko ide služiti tim neslanim šalama, ne znam što bih rekao. Razočaran sam i povrijeđen što netko tako vraća to što smo mu pružili priliku i zaposlili ga“, rekao nam je.

  Dodaje da ne zna je li bilo problema s nabavom, pa je došlo do nedostatka peciva, ali ističe da se u svakom slučaju ovako ne može uslužiti gosta.

  Bit će sankcija, iz ureda ravnateljice će se ići u smjeru da se slučaj sankcionira i da se da primjer, jer su Plitvice svjetski poznata destinacija, nas dnevno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, a pohvalili su nas svi ministri” ističe.

  Ponavlja da ni propusti u nabavi neće umanjiti štetu koja je nastala zbog ovakvog načina posluge te će definitivno pronaći odgovornu osobu. (Index.hr)

  Plitvički hamburger za 30kn #croatiantragedies

  Posted by Hrvatske tragedije on 22. Juni 2015

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,