Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pijanom vozaču iz BiH s prikolice poispadali automobili na autocestu

Preuzmite sliku

Došao sam možda dvije minute nakon sudara. Skoro sam se zabio u njih. Sve je bilo puno krhotina, ispričao je čitatelj o saobraćajnoj nesreći između čvorova Zadar I i Zadar II u smjeru Zagreba u petak nešto prije ponoći, kazao je čitatelj 24sata.

  • Vozač kamiona kojem su ispali automobili bio je pijan Autocesta je na tom dijelu bila zatvorena gotovo cijelu noć! Saobraćaj u smjeru sjevera pustili su tek nešto prije 10 sati u subotu.

  • Čitatelj koji je snimio fotografije kaže kako su neki vozači koji su naletjeli na sudar od straha vozili unatrag prema prvom izlazu.

    ‘U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo koje je prevozilo druge automobile. Neki su ispali na autocestu i završili na suprotnoj strani autoceste. Sve je bilo zatvoreno. Ostaci auta su bili i 100 metara od mjesta sudara. Neki su odlučili voziti unatrag do izlaza da se maknu s autoceste – rekao je čitatelj.

    Zadarska policija rekla nam je da nitko nije povrijeđen.

    ‘Sinoć oko 23.40, između Zadar 1 i Zadar 2, državljanin BiH prevozio je osobna vozila na kamionu i prikolici iz smjera sjevera u smjeru juga. U jednom trenutku je izgubio kontrolu nad vozilom te je probio zaštitnu ogradu i prešao na drugu stranu autoceste te je u njega udarilo osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka. Četiri auta koje je prevozio su ispala s kamiona. Imao je 0,84 promila alkohola. Niko nije povrijeđen, a nastala je velika materijalna šteta. Saobraćaj je otvoren u 5.25 u smjeru juga, a u smjeru sjevera tek u jutros nešto prije 10 sati – rekli su iz zadarske policije, piše hrvatski portal 24sata.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje