Utorak, 20. Aprila 2021.
Tuzlanski.ba logo

Otkriveno ko se nalazio u automobilu koji je gazio ljude u Crnoj Gori

Preuzmite sliku

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović rekao je da ”napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve i upozorenje gdje mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija”.

Sekulović je osudio incident koji se dogodio na putu Podgorica-Nikšić za koji je naveo ”da prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore”. On je napomenuo da posebno brine ”jer je takvo ponašanje usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama”.

Sekulović je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da mu izvještaj dostavi u što kraćem roku. Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, koja je štićena ličnost, i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje u državi.

Iz policije je ranije saopšteno da se prilikom blokade puta Nikšić-Podgorica dogodio incident u kojem je učestvovao službeni automobil. Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci koji su zabilježeni danas na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje