Ponedjeljak, 27. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Oglasio se mladić sa snimke koja je obišla region: Veličajte je i kad zgazi dijete nekome

Preuzmite sliku

“Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu”, poručio je mladić.

Nakon što je snimka vozačice koja s palicom u ruci po riječkoj prometnici trči za mladićem koji ju je došao prekoriti postala viralna na društvenim mrežama, javio se i mladić koji se nalazi na snimci te ispričao svoju stranu priče.

“Ja sam suvozač koji je izašao na videu… ‘Gospođa’ u autu ispred je vozila od željezničkog kolodvora iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela voziti jako blizu nas te se više puta skoro zabila u moju prijateljicu koja ima vozačku tek šest mjeseci. Moja prijateljica se jako uplašila jer nema dovoljno vozačkog iskustva”, započeo je svoju priču mladić za Novi list.

“Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa se krenula ubacivati na gatu Karoline Riječke prelazeći više traka bez davanja pokazivača smjera te oduzela prednost pješacima koji su prelazili cestu. Na to smo nastavili vožnju i opet, gospođa se nađe ispred nas i krene naglo kočiti nebili se zakucali u nju. Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno vikati. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu”, nastavlja mladić, dodajući da je misli da je gospođa vjerojatno bila pod utjecajem alkohola jer se iz njenog vozila osjetio alkohol.


“Na moje pitanje njoj – da li ste vi normalni, zašto želite izazvati saobraćajnu nesreću i da je skoro ubila pet ljudi, ona je izašla s teleskopskom van. Mogao sam također uzeti metalnu šipku i presavinut joj glavu ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju ova gospođa. Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka, a mene kao pi***, zato i dnevno na saobraćajnicama stradaju pješaci, motoristi i ostali upravo radi ovakve nekulturne vozačice…. Ispričavam se na svojim grubim riječima samo sam je htio upozoriti da to ne radi, a ona je nasrnula… Veličajte ju i dalje pa kada nekome zgazi dijete veličajte ju i onda”, poručio je mladić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,