Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Održana sahrana čačanskom Kazanovi, supruga se ipak oprostila od njega

Preuzmite sliku

Šezdestogodišnji muškarac, koji je preminuo tokom ljubavnog čina sa mlađom partnerkom, sahranjen je danas na groblju u Milićevcima. Pokopu su prisustvovali članovi porodice, komšije i prijatelji.

– Mi smo ga, jer su svu opremu za sahranu uzeli kod nas, odvezli do groblja u tom selu. Bilo je dosta naroda – objašnjava za Nova.rs radnik pogrebne opreme.

Prema njegovim riječima, ukop je bio kao i ostale sahrane, tužan, uprkos neuobičajenoj situaciji.

– Nisam primijetio da je bila njegova supruga na sahrani, ne mogu da tvrdim sa sigurnošću, ali se u našoj kapeli oprostila sa njim – objašnjava sagovornik.

Iako su se pojavile spekulacije da je muškarac bio sa deset godina starijom ženom, ispostavilo se da ti navodi nisu bili tačni.

– Naime, on je pored žene imao stalnu vezu, sa starijom gospođom, ali u ovom slučaju je bila treća osoba. Dakle, prilično mlađa od njega – ispričali su nam mještani koji su upoznati sa situacijom.

Muškarac je slične zdravstvene probleme imao i prije jedne decenije, rekla nam je jedna od njegovih bivših radnica, a opet je ta situacija bila vezana za jednu ženu. I tada je imao zdravstvene probleme.

Vezano | Slučaj u Srbiji: Smrt tokom seksa u hostelu, oboje bili u braku, upitno prisustvo supruge sahrani 

– Bio je veseljak, boem, voio je društvo, žene, muziku i kafanu. Vjerujte da o njemu imam samo riječi hvale. Pomagao je ljudima, nije bilo čovjeka kome nije izašao u susret – napominje ona. Kako kaže, nisu to bile stranačke donacije, već pomoć ugroženima, djeci i bolesnima.

– Upošljavao je ljude bez iskustva, učio ih poslu, a i hranu su spremali za radnike, ukazuje ona. Ima dvoje djece, sina u Americi i kćerku, ali i unučiće od njih dvoje.

Njegova supruga je jedno vrijeme bila u inostranstvu, pretpostavljam kod sina kako bi pomogla oko mališana, ali je sada uposlena u jednoj trgovinskoj radnji u centru Čačka. U pitanju je divna osoba, posvećena djeci i porodici. Žena na mjestu. Ne želim da tvrdim, ali možda ga je ona prihvatila onakvog kakav jeste. Bio je čovjek neobuzdan i veseo – naglašava sagovornica.

Podsjećamo, prošlesedmice u jednom čačanskom hotelu na Avladžinici došlo je do tragedije, kada je muškarac star 60 godina izgubio život, prilikom intimnog odnosa sa jednom ženom. Ona je pobjegla, ali je kasnije dala izjavu u policiji. Naime, ovaj slučaj se desio u četvrtak u kasnim popodnevnim satima.

Inače na današnoj sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi u selu Milićevci nadomak Čačka.

– Bez obzira na njegove poroke, on je bio dobar i plemenit čovjek – zaključuju njegove komšije i prijatelji, prenosi Nova.rs.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,