Ponedjeljak, 29. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Objavljeni snimci: Velja Nevolja govorio o političarima, bunkeru na stadionu, skandiranjima

Preuzmite sliku

Mali broj ljudi imao je priliku da čuje kako jedan od vođa “kavčana” i navijačke grupe “Principi” Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja priča o svemu što se dešava na tribinama, među kriminalcima, kakvi su odnosi s upravom, političarima.

Na snimcima koje je objavio Srpski telegraf, čuje se šta je kriminalac govorio o preuzimanju restorana na stadionu, skandiranju protiv političara i uprave, Kosmetu, Ratku Mladiću

– Pošto je to najopipljivije i to svi vole da čuju ko ih je onako… Ne postoji sastanak s grobarima gdje ja kažem da to ne smije da se radi. Niko iz politike nas niti kontroliše niti drži niti mi imamo s njima neki dogovor. Ja moje privatno mišljenje da l’ neko radi dobro ili ne radi to je moje privatno mišljenje. Ako ja ne radim barjak da se vrti za tog nekog, neću da dam ni da se pljuje. I uostalom, konstantno se komentariše stop politici na sportskim manifestacijama, pa šta je to nego politika.

Mene niko ne može da ubijedi da pjevanje protiv uprave ili određenog čovjeka iz politike ide spontano, tek tako. A to znam da ne ide odlično zato što znam ljude koji su to započinjali i koji nama stavljaju vruć krompir u ruke. Ko su? Pa suprotne političke stranke. Proteklih sedam utakmica uđem, pa čekam da vidim gdje su i, sad ta petorica, kad me vide ili Saleta pokojnog, izađu sa stadiona. Što izađu? I što onda nema pjevanja kad izađu ta petorica – rekao je Velja Nevolja, prenosi Srpski telegraf.

  • Opširnije čitajte OVDJE.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,