Utorak, 11. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Objavljena fotografija iz hotela u Beogradu: Ovako su se zabavljali dok je za ostatak građana važila zabrana okupljanja

Preuzmite sliku

Među 20 uhapšenih u beogradskom hotelu Crown Plaza zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa našli su se pjevač Radiša Trajković Đani sa suprugom, sinom i snahom, kao i pjevač Mitar Mirić, ali i fudbaler Aleksandar Prijović, koji nije bio u društvu pjevača, saznaje Kurir.

Uprkos zabrani kretanja koja važi za sve građane Srbije od 17 do 5h ujutru, ove poznate javne ličnosti nisu je poštovale. Također, prekršena je i zabrana okupljanja jer se na snimku vidi da u jednoj prostoriji ima kudikamo više ljudi nego što bi to moglo da bude dopušteno.

Pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, kao i sin Miloš i snaha Nina Jezdimirović uhapšeni su sinoć zbog kršenja zabrane okupljanja. Pjevaču, njegovoj supruzi i sinu određen je pritvor do 48 sati, a potom će protiv njih biti podignuta krivična prijava. Đanijeva snaha Nina Jezdimirović je puštena da se brani sa slobode jer je u drugom stanju.

Na ovoj ekskluzivnoj fotografiji Kurira može se vidjeti šta se događalo iza vrata ovog luksuznog beogradskog hotela. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje