Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novosađanin doživio nadrealno buđenje: Kako su dospjeli do 5. sprata zgrade?

Preuzmite sliku

Potpuno nadrealna situacija desila se jutros u Novom Sadu. Jedan korisnik Twittera koji živi u stanu, otkrio je šta ga je probudilo ovog jutra. Nije svađa komšija, nije glasna muzika, niti plač bebe – nešto potpuno nevjerovatno. 

Brajan Brković otkrio je da su zvuci koji su ga podigli iz kreveta nisu bili ljudski i dopirali su iz njegove spavaće sobe. Kad je otvorio oči vidio je patku u pratnji devet pačića. Situacija krajnje neobična, ali ne i nemoguća da Brajan ne živi u zgradi i to na petom spratu.

“Dobro jutro, Twitter zajednice. Da li je neko imao čudnije/bolje buđenje jutros? Ekipa pačića i glavna patka su me jutros probudili u spavaćoj sobi, mislio sam da mi se priviđa. Međutim napojeni su, kuliraju, čekamo tim za spasavanje. Ali kako su došli do 5. sprata?”, zapitao se Brajan.

Misterija je za sada ostala nerazjašnjena, mada su korisnici ove mreže ponudili nekoliko odgovora… Neki su pretpostavili da su se patke sa krova spustile u njegov stan. Kako su objasnili, vjerovatno su se pačići izlegli na krovu, pa su riješili da malo obiđu “okoliš”. (Mondo.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,