Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Novinari pozvani na otvaranje septičke jame

Preuzmite sliku

Leskovački novinari dobili su, nesvakidašnji zvaničan poziv od Agencije za lokalni ekonomski razvoj da prisustvuju svečanom otvaranju septičke jame u osnovnoj školi u Miroševcu.

Prema mišljenju potpredsjednika Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) i urednika “Kikindskih novina” Željka Bodrožića, ovakva situacija samo pokazuje besmisao u koji su upali.

Društvene mreže preplavile su informacije o pozivu za puštanje u rad septičke jame u Osnovnoj školi “Slavko Zlatanović” u Miroševcu, a koji je na adresu Jugmedie stigao od Agencije za lokalni ekonomski razvoj.

“Obaveštavamo vas da će se u utorak 23. 1. 2018. god, u 13 časova u školskom dvorištu OŠ “Slavko Zlatanović” u Miroševcu pustiti u rad septička jama na kojoj je rađeno investiciono održavanje pa vas ovom prilikom pozivamo da prisustvujete”, navodi se u pozivu za novinare.

Zasada je neizvjesno da li će se i ko od lokalnih medija odazvati pozivu Agenicje.

Iako je ovaj i ovakav poziv za mnoge iznenađenje, na jugu nije novina da se “svečano”, uz prisustvo brojnih lokalnih medija otvaraju i puštaju u rad različite stvari.

Do sada su svečano otvarani brvno u Donjem Vlasu, rampa za osobe sa invaliditetom, ali i čajna kuhinja u Domu zdravlja u Ražnju, dok će prvi čovjek Leskovca ostati upamćen i po otvaranju turskog butika i održavanju konferencije za novinare na Svetoilijskom groblju, kada je, između ostalog, svečano otvoren toalet (juznevesti.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje