Petak, 28. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novi Pazar zavijen u crno: Amel, Amar, Senad i Mitko izgubili život u stravičnoj nesreći

Preuzmite sliku

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras na magistralnom putu Novi Pazar- Ribariće, a prema nezvaničnim informacijama u ovoj nesreći život su izgubila četiri mladića.

Vozilo u kojem su se nalazili poginuli mladići kretalo se magistralnim putem ka Crnoj Gori, a imalo je kraljevačke tablice.

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo zbog klizavog kolovoza i neprilagođene brzine Osim ove četiri osobe, u sudaru su povrijeđene još dvije iz drugog automobila, a radi se o bračnom paru. Kako prenose mediji, u golfu se nalazila tročlana porodica. Teške povrede zadobio je vozač golfa, koji je zadržan na hiruškom odeljnju Opšte bolnice Novi Pazar.

Njemu su konstatovane povrede glave, grudnog koša i noge. Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u Opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.

Poginuli mladići su su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina. Riječ je o Amelu Ibrahimoviću, Amaru Ujkanoviću, Senadu Djerleku i Mitku Hamidoviću.

Vezano | Detalji stravične nesreće u Novom Pazaru: Vozač, trudnica i dječak smješteni u bolnicu, četiri osobe na mjestu poginule 

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje