Srijeda, 28. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nesvakidašnja scena u Beogradu: Puzajući u pet ujutro prelazio ulicu

Preuzmite sliku

Muškarac puzajući prelazi ulicu preko pješačkog prelaza na Novom Beogradu.

Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak koji je nastao kod Fontane na Novom Beogradu. Na njemu se vidi kako muškarac u pet ujutru prelazi ulicu na pješačkom prelazu, ali puzajući.

Snimak je nastao iz automobila koji je stajao ispred pešačkog prelaza. Ni u jednom trenutku osobe, koje su vidjele čovjeka kako puzi, nisu pokušale da mu pruže pomoć. Na snimku se čuju njihovi glasovi i kako komentarišu “kakav brat”, “bravo kralju”. Ženska osoba se pitala da li je moguće da čovjek puzi preko pješačkog prelaza.

Korisnici društvenih mreža imali su različita mišljenja vezana za neobičnu situaciju. Neki su komentarisali da je muškarac vjerovatno pijan, a drugi su pitali da li je neko pozvao pomoć jer je čovjeku možda pozlilo a da nije ni konzumirao alkohol.

“Izađeš ako treba, pozovi mu porodicu, ljudski je”, “Greote, kakvog fukarluka ima. Makar da pozovu policiju, hitnu, da neko zbrine ovog nesrećnika”, “Svi prvo pomisle da je uzrok alkohol, a šta ako je neki zdravstveni problem, gubljenje vremena snimanjem i pravljenjem cirkusa. Čak i da je alkohol, stavite se u njegovu poziciju”, “I u ovakvom stanju zna za red – prelazi ulicu na pješačkom prelazu…”, “Neka mu bar neko kaže na kojoj je planeti”, samo su neki od komentara.

Osobe koje su vidjele čovjeka koji nije u stanju da hoda nisu mu pružile nikakvu pomoć već su ga snimale za društvene mreže. (Mondo)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,