Nedjelja, 19. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Najstabilniji brak na Balkanu: Televizija Srbije ih “vjenčala”, Dragan se sada preziva Čović Dodik

Preuzmite sliku

RTS objavio i reakcije političara iz naše zemlje, a među njima i oni predsjednika Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH), nama u BiH donedavno poznatog kao Dragan Čović

Radio-televizija Srbije (RTS) u dnevniku koji je emitovala 13. maja, između ostalog, bavila se i izjavama Milorada Dodika i njegovim željama da Treći pješadijski puk Oružanih saga BiH iduće godine prilikom postrojavanja obuče uniforme nekadašnje Vojske RS-a. Tako je RTS objavio i reakcije političara iz naše zemlje, a među njima i oni predsjednika Hrvatske demokratske zajednice BiH (HDZ BiH), nama u BiH donedavno poznatog kao Dragan Čović.

  • -Svako ima svoje viđenje i svakome na volju da u ambijentu kakav imamo dolijeva ulje na vatru, kako misli da je to najprikladnije. Ja prepuštam kolegama na terenu da dalje nastave sa nadmudrivanjima i stvaranju slike o nama – rekao je Dragan Čović Dodik.

    Dragan Čović Dodik govori od 21.50 minute dnevnika. Na našim prostorima je praksa da udate žene mogu imati dva prezimena. Dva prezimena su rijetko, ali ima ih, tradicija nekih porodica. Da je dvojac odavno u političkom braku, to znamo. Ali prezimena zbog toga nisu mijenjali. Da li RTS zna nešto što mi u BiH ne znamo? (Faktor.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje