Srijeda, 27. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Misterija zapaljenog „pasata“ Đokića: Nestao rezervni točak u kome su bile pare

Preuzmite sliku

Istraga slučaja ubistva porodice Đokić, čija su tijela juče pronađena u selu Moravac, je u toku, a kako se saznaje s terena, u njihovom zapaljenom vozilu nije bilo mobilnih telefona, a nedostajao je i rezervni točak. Aleksičani za Nova.rs ističu da je u točku najvjerovatnije Goran držao novac, jer je on imao običaj da sa sobom nosi i stotine hiljade eura.

Tijela tročlane porodice Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i kćerka Lidija (25), pronađena su jučer u selu Moravac kod Aleksinca, a policija intenzivno traga za napadačima koji su ih likvidirali.

Policija traga za telefonima Đokića, a posebno sumnjivo u cijelom slučaju jeste to da je iz automobila ubijene porodice nedostajao točak.

Aleksičani za portal Nova.rs tvrde da je u njemu Đokić držao devize.

Ističu da je imao običaj da nosi velike svote novca sa sobom, a zasad nije poznato zbog čega.

Inače, kako je ranije pisano, Đokić je davao novac na kamatu.

Podsjetimo, direktor policije Vladimir Rebić otkrio je jutros nove detalje u slučaju ubistva porodice Đokić, koji je šokirao Srbiju.

„Nema sumnje da je reč o ubistvu, ali u ovom trenutku ne znamo ko je ubica. Uveren sam da ćemo u narednih nekoliko dana imati više informacija. Policija je za njihov nestanak saznala u utorak kasno popodne, nakon čega smo razgovarali sa prijateljima, rodbinom i kumovima kako bismo dobili informaciju o tome gde bi oni mogli da budu. Kada smo dobili podatak da je vozilo navodno viđeno na potezu Žitkovac – Aleksinac, kamera nije bila dobra pa nije bilo uočljivo. Naša istraga krenula je u tom pravcu“, rekao je Rebić u jutarnjem programu TV Prva.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,