Ponedjeljak, 15. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Misterija nestanka Britanke u Šibeniku: Nema joj traga dva dana, policija moli za pomoć

Preuzmite sliku

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala

Ellen Betty Solomons (80), Britanka iz Londona, nestala je u ponedjeljak u jutarnjim satima u Šibeniku odakle se udaljila u nepoznatom pravcu.

Kako stoji na stranici Nestali.hr, u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dužih rukava, sive hlače dužine ispod koljena, tenisice Skechers zelene boje, a jutros je šibenska policija objavila novu fotografiju. Ima smeđu kosu, plave oči. Visoka je 158 centimetara. Priča engleski.

  • Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji, kako doznaje Morski, nestala Britanka nalazila se u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala. Navodno je posljednji put viđena od strane drugih turista iz skupine koji su joj pomogli podići novac s bankomata (kod Medulićevog trga), no od tada joj se gubi svaki trag.

    Policija moli sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj obavijeste najbližu policijsku stanicu ili nazovu 192 ili 112.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

       
    Ključne riječi: ,