Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Makedonac podvodio suprugu za pare: Nudio je prijateljima i strancima, a novac stavljao u džep

Preuzmite sliku

Žitelj sela Gorno Orašje blizu Tetova na zapadu Sjeverne Makedonije, na lak način je pokušao da zaradi pare. On je svoju suprugu na silu podvodio prijateljima i nepoznatim osobama, a novac je stavljao u svoj džep. Žena je na kraju sakupila hrabrosti i muža prijavila policiji.

– SUP Tetovo je podnio krivičnu prijavu protiv I. I. (29) iz tetovskog sela Gorno Orašje zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo “posredovanje u vršenju prostitucije” – saopštio je MUP Sjeverne Makedonije.

Iz policije kažu da je prva mušterija žene bio jedan čovjek sa Kosova. Njen suprug I. I. je još krajem januara prošle godine sa njim dogovorio susret. Potom je svoju ženu odveo u stan jedne zgrade, gdje je ona za novčanu nadoknadu Kosovaru pružila seksualne usluge, nakon čega je novac predala svom suprugu.

– Na ovaj način prijavljeni I. I. je u više navrata prisiljavao svoju suprugu da daje seksualne usluge, nakon čega ga je ona prijavila u Policijsko odijeljenje u selu Tearce – saopštili su iz MUP. (Depo.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,