Srijeda, 20. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Majka nestalog tinejdžera na banderi ostavila potresnu poruku: Šta god da je, mama te voli, pomoći ću ti, molim te…

Preuzmite sliku

– Bicikl je kod mene. Ako dođeš idi do Joce ili me zovi. Šta god da je, mama te voli, pomoći ću ti, molim te – napisala je Danijela Drljić, majka petnaestogodišnjeg Dragana kojem se jučer izgubio svaki trag u Pančevu.

– Spavala sam malo sinoć u njegovoj sobi, dali su mi lijekove, ali na svaki šuš sam se budila... Sinoć su ribari pretraživali Tamiš, išli smo na kanale… Dobila sam razne informacije, trčala sam na sve strane… – kaže nesretna žena.

Kako kaže, Dragan je u trenutku nestanka na sebi imao crni duks, crnu trenerku, patike iste boje i tanku jaknu… Najboljoj drugarici ostavio je oproštajno pismo i svoje stripove koje je jako volio, a bivšoj djevojci pismo i poklon…

Raskinuo je sa djevojčicom s kojom je bio u vezi posljednjih mjesec dana. To ga je pogodilo i pričao je da život više nema smisla… – objašnjava majka i dodaje:

– Rekla sam policiji da su mi njegovi drugovi rekli da je dugo na keju pričao s nekim telefonom. Oni si izvadili listing i vidjeli da je pričao sa drugaricom. Njoj je ostavio sve svoje omiljene stripove… Policija je pričala s njom, ali ne znam šta im je rekla – priča kroz suze neutješna žena.

 • Kako kaže, Dragan je i svojoj bivšoj djevojci ostavio oproštajno pismo. Rekao joj je da ga ne otvara do 16 sati. Ostavio joj je i poklon…

  – Rekao joj je da ne otvara pismo do 16 sati i ona je to ispoštovala. Ali njena majka kada je shvatila šta se događa je odnijela pismo u policiju. Oni će ga otvoriti i pročitati… Molila sam ih da mi pročitaju ma kakva god da je sadržina – kaže i dodaje:

  – Toj djevojci je ostavio srebrnog anđela kojeg je meni dala majka, a ja njemu. Ostavila sam joj tog anđela…

  Majka kaže da je razgovarala sa Draganovom bivšom djevojkom koja je u teškom stanju zbog njegovog nestanka.

 • – Plakala je, jecala.. Rekla sam joj da ona nije ništa kriva… Rekla mi je da joj je kazao da je njegov život izgubio smisao, ali i da se poslije smijao... Niko nije to tako shvatio… – kaže nesretna žena.

  Danijela, ne znajući rasplet drame, zamolila je jučer da mediji prenesu poruku s nadom da će njen sin to vidjeti:

  – Sine, šta god da se desilo svi smo se digli na noge… Važno je da znaš da te svi volimo, brinemo za tebe – poručila je majka. (blic.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,