Utorak, 26. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Linč Srbijanskih tabloida nakon Severininog odbijanja Dodika: “Zabranite joj ulazak u Srbiju”

Preuzmite sliku

Nakon što je regionalna zvijezda Severina Vučković odbila angažman na TV UNA, novom medijskom projektu koji se povezuje s Miloradom Dodikom, uslijedio je odgovor srbijanskih tabloida.

Rigidni Informer zatražio je na naslovnici zabranu ulaska u Srbiju, a uz navode kako je Severina napala Srbe stoji i uvreda “Đubre ustaško”. Objektiv je bio nešto “umjereniji”, ali je plasirao njen izmišljeni citat: “Srbi, vi ste genocidni!”.

Vezano | Severina odbila “Dodikovu televiziju”: Ne želim imati veze s osobom koja ne priznaje genocid u Srebrenici  

Večernji list jučer je objavio kako je Severina odustala od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

“Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo počeli okupljanje ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se ispostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,