Utorak, 21. Marta 2023.
Tuzlanski.ba logo

Likvidacija na moru: Otac troje djece ubijen pred suprugom

Preuzmite sliku

Igor Mitrović (39) iz Bara surovo je ubijen jutros oko 10 sati u naselju Zeleni pojas u momentu kada je sa njim bila supruga. Za sada nepoznati napadač isaplio je smrtonosne hice u Mitrovića koji se lokalnim putem od kuće vozio ka Jadranskoj magistrali. Vrlo je vjerovatno da je ubica čekao Mitrovića u šumi kroz koju prolazi lokalni put.

Kako javljaju Novosti, Mitrović je zaustavio automobil pored kontejnera blizu Črvnja, supruga je izašla iz vozila, otvorila vrata od prtljažnika da izbaci smeće što je ubica iskoristio da ispali hice. Prema još nepotvrđenim informacijama od istražitelja, Mitrović je na mjestu ostao mrtav.

Nakon ubistva policija je blokirala izlaze iz grada, a dio policijskih snaga je u vozilima pod rotacijom bio upućen i u Zeleni pojas, dio naselja Šušanj, u kojem se desilo ubistvo i u kojem je ubijeni živio. Iz Uprave policije su zvanično saopštili da službenici Centra bezbjednosti Bar intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva I. M. iz Bara koje se jutros dogodilo u mjestu Šušanj u Baru.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će na licu mjesta izvršiti uviđaj zajedno sa policijskim službenicima. Službenici CB Bar i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Mitrović je bio pomorac, a posljednjih godina se bavi turizmom – izdavanjem apartmana u naselju Zeleni pojas.

Bio je oženjen, otac troje maloljetne djece.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , , ,